Wheatenlove

Irish softcoated wheaten terriër

Ze zijn er!

Ze zijn er! Na een lange, onrustige maandag werden midden in de nacht onze Unforgettable U pupjes geboren. De eerste om 00u en telkens met tussenpozen van een half uur kwam een volgende wheatentje op de wereld. Telkens had ons moedertje goed de tijd om het schoon te maken en te verwelkomen. Wat zit de natuur toch goed in elkaar. Het was weer genieten, zelfs na zoveel keer nog steeds verbaasd hoe mooi dat is. Gewichten van de pupjes waren goed, het zijn dikkerdjes, en géén zorgenkindje zoals de vorige keer, daar had ik voor gevreesd. Nooit leuk als je eentje verliest 🙁

In tussen zijn ze al twee weekjes en alles gaat prima, oogjes open en ze beginnen elkaar te ontdekken. Het wordt steeds boeiender.

Norah is weer een super mama, wat zijn we er trots op.