Wheatenlove

Irish softcoated wheaten terriër

Ze zijn er!

Met trots kondigd Wheatenlove de geboorte aan van de Wheaten Terrier pups uit Anthony Silenced the Lambs (aka Roy) en Wheatenlove Naughty Norah.

Woensdagmorgen 12 juni werden bij Wheatenlove 8 pupjes geboren, 4 teefjes en 4 reutjes. Naast 4 stoere broers en zussen viel ons meteen op dat er een heel klein meisje bij was, later bij het wegen zagen we dat ze amper 120 gram was, meer dan de helft minder dan een gewone wheatenbaby. Zowel mama Norah als wijzelf hebben er alles aan gedaan om ze te helpen overleven. Om de twee uur proberen bij de voeren, maar helaas, we hebben de strijd verloren. Zaterdag 15 juni moesten we ze laten gaan 🙁

Met onze 7 andere wheaten puppies gaat het uitstekend. Norah is weer een goede mama en ze komen razendsnel bij. Vrouwtje brengt opnieuw vele uurtjes door op het krukje naast de werpkist, oh oh, wat blijft dat toch mooi om te zien!