Wheatenlove

Irish softcoated wheaten terriër

Hello World!

Vandaag al twee weekjes “oud”, onze dwergen. De pupjes groeien goed en hebben nu allemaal de oogjes open, sommigen een spleetje, anderen al helemaal. Het worden nu echte hondjes en stilaan gaan ze dus ook zien, horen en ruiken (de vegetatieve fase is voorbij). Bij de dagelijkse knuffelmomentjes hoor je die neusjes al proberen geuren op te snuiven, heerijk is dat. Mama Norah vindt het al meer ok dan bij haar eerste nestje dat we de pups wegen en dagelijks één voor één eens van dichtbij bekijken. Het is de afgelopen week een paar dagen erg warm geweest, maar dank zij onze maatregelen om de zon wat buiten te houden en een koeldeken voor mama Norah viel het eigenlijk nog mee. Mooi is wel dat de pupjes als het warm is helemaal verspreid liggen in het nest, als het kouder is dan weer mooi op een hoopje.