Wheatenlove

Irish softcoated wheaten terriër

De vierde week van de ssssss pupjes

Je merkt het al aan de frequentie van onze berichtjes, het wordt drukker bij Wheatenlove! De leeftijd van 3 weken is bereikt dus is het ook bezoektijd voor de toekomstige baasjes maar ook voor vrienden en familie die we totnutoe weerden om de rust te behouden. De pupjes vragen ook al meer aandacht en zelfs al moeten ze niet gevoed of nestje proper gemaakt worden, je wordt er zo naartoe gezogen. De televisie krijgt rust dezer dagen. Hun oogjes en oren zijn nu goed open, ze staan ook al goed op hun pootjes nu. Héééérlijk is het als ze kwispelend naar je toelopen, om zo te smelten. Bij vreemde geluiden of voorwerpen reageren ze ook al met een gegrom of blafje, oh zo stoer! De wheaten terriërs in wording beginnen nu ook hun nestgenootjes te ontdekken en doen onhandige pogingen om samen te spelen, zo mooi om te zien.

De Sssss wheatekens krijgen sinds een paar dagen ook korrels met puppymelk, je merkt dat Norah er minder bijgaat om ze te laten drinken. Het moederke van de 7-ling geeft ook al aan dat ze graag opnieuw mee gaat wandelen.

Maar naast het ontdekken en eten zijn onze dwergen vooral aan het slapen, en zelfs dat is zooooo mooi!